Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set 2 picioare metalice masa, stil scandinav, forma X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

745 lei Lei
Brand
BalustradeTM
Cod produs
PM51G
Out Of stock
Descriere
Picioare metalice masa, in forma de X, utilizabile pentru diferite mese, birouri, mese de lucru, mese living, mese dining, mese spatii comerciale.

Picioare metalice de masa in forma de X, culoare Gold.

Dimensiuni:

Inaltime = 720 mm

Latime = 500 mm baza - 550 mm partea de sus

Latimea Profilului = 80 mm

Grosimea profilului = 20 mm

La comanda se pot executa si alte dimensiuni.

Picioarele de masa metalice in forma de X ofera o baza eleganta si solida pentru masa ta, indiferent daca aceasta este masa de living, de cafea, de dining ori un birou.

Fabricate din materiale de inalta calitate, picioarele metalice in forma de X sunt durabile si rezistente, asigurand stabilitatea si sustinerea optima a mobilierului.

Structura lor robusta si constructia solida le confera capacitatea de a suporta greutati semnificative, fara a compromite aspectul sau functionalitatea.

Vopsirea in camp electrostatic impecabila, durabila si greu de deteriorat, asigura rezistenta la zgarieturi, coroziune sau rugina.

Sunt prevazute cu gauri ovale pentru fixarea blatului. Gaurile ovale permit blaturilor din lemn masiv sa lucreze (sa se dilate) eliminand astfel riscul in timp de incovoiere sau fisurare.

Finisarile de care dispun produsele noastre fac parte din categoria finisarilor premium.

Indiferent daca sunt utilizate intr-o locuinta, birou sau spatiu comercial, picioarele metalice in forma de X adauga un aspect rafinat si contemporan, evidentiind frumusetea mobilierului.

Picioarele din metal de la balustradetm.ro sunt usor de curatat si intretinut, necesitand doar stergere pentru a-si redobandi stralucirea initiala

Montaj simplu si usor de realizat.

Atentie! Protectiile pentru podea le puteti gasi impreuna cu  factura atasata coletului (4 buc)

Toate produsele fabricate de compania noastra au minim 5 ani garantie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura