Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Balustrada metalica Premium, cu cabluri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
BalustradeTM
Cod produs
B25
Out Of stock
Descriere
Oferind un design elegant si contemporan, aceasta balustrada metalica cu cabluri imbina cu usurinta forma si functionalitatea.

Confectionata din metal durabil si rezistent, balustrada prezinta o estetica minimalista, cu cabluri orizontale integrate fara sudura intre stalpii verticali din metal.

Cablurile stranse nu numai ca asigura o delimitare sigura, dar permit si vedere neobstructionata, ceea ce o face ideala pentru scarile interioare ale casei.

Combinand metalul robust cu cablurile industriale, se creeaza un echilibru armonios intre estetica moderna si siguranta practica.

Acoperirea suprafetelor este realizata printr-un proces de vopsire impecabila in camp electrostatic, asigurand astfel rezistenta la rugina, coroziune sau zgarieturi.

Constructia sa rezistenta garanteaza o durata lunga de viata, rezistand trecerii timpului, fara a avea nevoie insa de lucrari majore de intretinere.

Durabilitatea si rezistenta acestui model de balustrada sunt date de metalul de calitate superioare si finisajele premium.

Fiind confectionate la comanda se poate respecta  linia arhitecturala interioara sau exterioara a casei dvs.

Pentru mai multe detalii sau comenzi ne puteti vizita pe balustradetm.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura