Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa gradina venetia din fier forjat lucrat manual

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3000 lei Lei
Brand
BalustradeTM
Cod produs
SM6
Out Of stock
Descriere
Masa Gradina Venetia   din fier forjat, lucrate manual, design inovativ si  produs in Romania , in Localitatea Timisoara, cu personal si tehnica 100% Romaneasca .

(Numele "Venetia" datorandu-se  faptului  ca designerul , cel care i-a dat nastere, roman de altfel , se afla in Venetia cand a proiectat acest model superb de Set de gradina . )

Potrivit pentru orice spatiu, balcoane mici de bloc, terase la casa, foisoare, gradini, terase comerciale si restaurante.

Unul din avantajele mari ale produsului este acela ca produsul este sudat comlet si nu are riscul de a se dezintegra asa cum o fac de obicei produsele demontabile aduse din China .

PRODUS CU GARANTIE 25 ANI ! Ne place sa credem ca putem , ca noi romanii putem mai mult , asa ca ne-am concentrat toata atentia in a dezvolta produse trainice, durabile, produse de care sa se bucure si generatiile viitoare.

Finisaje speciale  de care dispun produsele noastre fac parte din categoria finisarilor premium.

Vopsirea tuturor produselor se face in camp  electrostatic  folosind o tehnologie in care au fost investiti peste 3 milioane de euro.

Durata de viata in exploatare a produselor noastre este in medie de peste 100 de ani .

Dimensiuni masa : 770 mm inaltime - blat  metalic robust  rotund diametru 630 mm , grosimea fierului din care este executat este de 16 mm rotund .

Avand in vedere faptul ca produsele sunt lucrate manual pot aparea mici variatii insesizabile  in dimesiuni .

Modelul este in curs de inregistrare la OSIM  ca marca protejata . Toate drepturile asupra lui, revin doar Companiei Atelierul de Fier Forjat Badea Cartan SRL - Timisoara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura